امروزه بسیاری از افراد به دلیل کم پشتی و ریزش مو بسیار رنج می برند. روش های نوینی برای از بین بردن ریزش و کم پشتی مو به وجود آمده است مانند: کاشت مو که این روش انواع مختلفی دارد، از جمله: روش SUT , FUF , HRT و روش های دیگری مثل: BHT , FUG. بسیاری از افراد که دچار طاسی و ریزش هستند، از این روش ها استفاده کرده اند و نتیجه ی خوبی گرفته اند. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با انواع کاشت مو در فرمانیه آشنا کنیم.

بانک مو چیست؟

بانک مو قسمتی از پوست بدن است که موهای مقاومی در برابر ریزش دارد. با دستگاه های مخصوصی گرافت های مو از این قسمت خارج می شوند و به قسمتی که دچار ریزش و یا طاسی است، پیوند داده می شود. بهتر است که بانک مو از قسمت های پشت سر که دارای موهای مقاوم هستند و دچار ریزش نمی شوند، انتخاب شود. قسمت های کنار گوشیم دارای موهای مقاوم هستند و دچار ریزش موی شوند به همین دلیل برای بانک مو خوب هستند. بعد از کاشت، اول مو ها شروع به ریزش می کند اما پس از ریزش، مجددا شروع به رویش می کنند و فرد به طور کامل مو های پرپشت به دست می آورد. بعد از عمل هیچ اثر و ردی از جراحی بر روی سر فرد باقی نخواهد ماند.

بانک مو چیست؟انواع کاشت مو در فرمانیه

با انواع کاشت مو در فرمانیه آشنا شوید:

  • کاشت FUT : یکی از قدیمی ترین روش ها، روش FUT است که در مرحله اول فرد را با داروی بیهوشی بسیاری، بیهوش می کردند. قسمت هایی از پوست سر که دارای بانک موی خوبی بود را جدا می کردند و به قسمت جلوی مو که دچار طاسی و کم پشتی شده بود، وصل می کردند. این روش یکی از پر خطر ترین روش ها برای کاشت مو بود. این روش عوارضی مانند: درد های شدید بعد از عمل، کم بودن تعداد گرافت های کاشته شده، بیهوشی، باقی ماندن جای بخیه است.
  • کاشت مو FIT : بعد از مدتی روش FIT به علم کاشت مو اضافه شد و از این روش برای کاشت مو استفاده می کردند که به نظر بهتر از روش قبل بود. اما این روش نیز دارای عوارض و خطراتی مانند: دوران نقاهت طولانی مدت، نیاز به استراحت بعد از عمل، خونریزی های شدید، متورم شدن قسمتی از سر، جلسات ممکن برای درمان، بود که بعد از مدتی این روش هم از رونق افتاد.
  • کاشت مو BHT : این روش نیز مانند روش های قبلی بود اما تنها تفاوتی که این روش با روش های دیگر داشت این بود که مو هایی که برای کاشت استفاده می شد، از قسمت های دیگر بدن گرفته می شد و به قسمت های طاس و قسمت هایی که دچار ریزش مو بودند، پیوند زده می شد. این روش هم عوارض بسیاری داشت که مورد توجه قرار نگرفت.
  • کاشت مو SUT : یکی از بهترین روش ها برای انجام کاشت مو، روش SUT است. این روش برای بسیاری از افراد مورد استفاده قرار گرفته است و نتیجه و ماندگاری بسیار خوبی نسبت به سایر روش های دیگر دارد. این روش عوارض و خطرات بسیار کمی هم دارد. از این روش در سراسر جهان، استفاده می شود. در روش های قبلی، همانطور که ذکر شد، گرافت های مو به صورت دستی توسط تکنیسین گرفته می شد، اما در حال حاضر، در این روش برای استخراج گرافت ها از دستگاه های مخصوصی استفاده می کنند. در این روش ۱۴۰۰۰ تار موی واقعی را می توان بدون جراحی و درد و خونریزی و دوران نقاهت، پیوند زد. یکی از مزایای پر اهمیت این روش، کاشت با دستگاه اتوماتیک است و رکورد کاشت ۶۰ تار مو در یک سانتی متر ثبت گردیده است.

عوارض کاشت مو

عوارض کاشت مو با پیشرفت علم و روش های جدید برای کاشت مو بسیار کم شده است. استفاده از روش هایی مانند:FUT ,FIT عوارضی داشت، از جمله:

  • درد و خونریزی شدید.
  • بکار بردن بخیه و باقی ماندن جای خط بخیه و اسکار.
  •  عروسکی بودن خط رویش مو
  • دوران نقاهت طولانی مدت.
  •  متورم شدن بعضی از قسمت های صورت.
  •  نیاز به دارو های آرامبخش و مسکن.
  •  به وجود آمدن نکروز در پوست.
  •  بروز خطای انسانی.
    اما روش SUT دیگر چنین عوارضی ندارد. کسانی که با این روش کاشت مو انجام داده اند، پس از مدت کوتاهی استراحت می توانند به کار ها و فعالیت های خود ادامه بدهند بدون این که مشکلی پیش بیاید. این روش بدون درد و خونریزی است که نتیجه ی این روش بسیار طبیعی و موثر است.

عوارض کاشت مو

نکات مهم قبل از کاشت مو

قبل از عمل باید نکاتی را رعایت کنید که این نکات شامل:

  • دادن آزمایش خون برای اطلاع یافتن از برخی بیماری های ویروسی و انعقاد خون.
  • از دخانیات استفاده نکنید. زیرا تنباکو می تواند بقای فولیکول های جدید را کم کند.
  • یک هفته قبل از عمل نباید از قرص های رقیق کننده مانند:آسپرین و ویتامین E و الکل استفاده کنید.

نکات مهم بعد از کاشت مو

برای گرفتن نتیجه ای بهتر از کاشت مو، و به سرعت بهبود یافتن باید نکاتی که ذکر می شود را رعایت کنید:

  • نحوه خوابیدن بعد از کاشت مو: در زیر سر دو یا چند بالش قرار بدهید تا به حالت نیمه قائم بخوابید. این گونه خوابیدن باعث کم شدن تورم می شود. از بالش های مسافرتی استفاده کنید تا از مو های تازه کاشته شده محافظت شود.
  • کنترل درد: درد های خفیفی بعد از انجام عمل کاشت مو به وجود می آید که بعضی از افراد بعد از عمل به دلیل این درد ها هنگام خوابیدن به مشکل می خورند. برای کاهش این درد ها باید مسکن هایی که پزشک تجویز می کند را استفاده کنید.
  • متورم شد سر بعد از کاشت مو: در قسمت پیشانی و اطراف چشم تورمی به وجود می آید که حدود یک هفته زمان می برد تا به حالت عادی باز گردد. برای کاهش دادن دردی که از تورم و التهاب سرچشمه می گیرد، می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید. کمپرس های یخ را می توانید بر روی پیشانی و چشم ها بگذارید اما به هیچ عنوان این کمپرس های یخ را بر روی نواحی اهدا کننده و مناطق گیرنده، بگذارید. البته باید ذکر شد که این تورم خطرناک نیست و بدون نیاز به دارو از بین می رود. اما اگر لازم باشد، پزشک برای شما قرص های ضد تورم تجویز می کند.
  • خارش و خونریزی و پوسته پوسته شدن سر: حدودا هفت تا ده روز بعد از کاشت نباید زخم و پوسته و خون خشک شده، بر روی سر وجود داشته باشد. بعد از کاشت ممکن است پوست سر دچار خارش شود که این خارش حدود ده تا پانزده روز زمان می برد. طی این مدت به هیچ عنوان نباید  مناطق گیرنده و اهدا کننده را بخارانید. بعد از کاشت ممکن است مقداری خون ببینید که نگران کننده نیست.

شستن موها بعد از کاشت مو

بعد از کاشت مو، پزشک متخصص برای شما لوسیون و شامپو های مخصوصی تجویز می کند.  شستشوی موها باید به سه روش انجام شود:

  • باید لوسیون را بر روی نواحی گیرنده، بدون هیچ گونه مالشی بزنید و حدود 45 دقیقه بر روی مو ها قرار دهید.
  • در مرحله ی دوم باید قسمت های گیرنده و اهدا کننده را با شامپو های مخصوص بشویید. اول کمی از شامپو را بر روی دستتان بمالید و آن را به آرامی بر روی پوست سرخود بمالید. ناحیه ی اهدا کننده را می توانید برای افزایش گردش خون بشویید. فشار آب باید پایین باشد.
  • بعد از تمام شدن شستشوی مو ها، آن ها را با حوله های کاغذی خشک کنید. حوله های کاغذی بسیار نرم هستند به همین دلیل باید از این حوله ها استفاده کنید. برای رهایی از این زخم و خون خشک شده و پوسته ها باید به مدت چهارده روز این سه مرحله را انجام دهید.

نکات مهم بعد از کاشت مو

هزینه کاشت مو

همان طور که بار ها و بار ها گفته شد، هزینه کاشت مو ثابت نیست و به عوامل زیادی بستگی دارد، مانند:

  • تجربه و متخصص بودن پزشک و همکاران او.
  •  هزینه هایی که در خود کلینیک گرفته می شود.
  • روش هایی که برای انجام کاشت مو از آن استفاده می شود.
  •  تجهیزات و وسایل های مورد نیازی که هنگام عمل استفاده می شود.
  • تعداد گرفت هایی که از بانک مو خارج می شود.
  • اندازه قسمت کم پشت یا طاسی سر که عمل بر روی آن انجام می شود.
    در روش هایی مثل:FUT و FIT ،گرافت های مو با دست و توسط تکنیسین ها انجام می شد، به همین دلیل هزینه عمل بسیار ارزان بود. اما این روش ها عوارض و معایب بسیار بالایی داشت که موجب شد تا این روش ها دیگر مورد استفاده قرار نگیرند. روش جدیدی برای کاشت مو به وجود آمده است که روشSUT نام دارد و بسیار ماندگار تر از روش های دیگر است و مزایای بسیاری دارد‌. به همین دلیل این روش، یکی از محبوب ترین روش ها برای عمل کاشت مو است.

هزینه روش SUT نسبت به سایر روش ها بالا تر است، اما ماندگاری و مزایای بسیاری دارد. و هزینه ای که برای این عمل پرداخت می کنید، ارزشش را دارد.
انجام عمل کاشت مو در ایران نسبت به سایر کشور ها، بسیار کم هزینه تر است.

کلام آخر

با سپاس از شما همراهان گرامی که تا انتهای این مقاله ما را همراهی کردید. امیداوریم که مطالب ذکر شده برایتان مفید بوده باشد و با انواع کاشت مو در فرمانیه آشنا شده باشید.

نوشتهٔ پیشین
هزینه کاشت ابرو در فرمانیه
نوشتهٔ بعدی
عوارض هایفوتراپی صورت

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.