امروزه کاشت مو یکی از پرطرفدار ترین عمل ها است که با انجام این کار می توانید زیبایی و اعتماد به نفس را در خود ایجاد کنید اما هزینه عمل کاشت مو برای بسیاری از افراد مقدور نیست. افراد به دلایل مختلفی مانند مشکلات ژنتیکی، تغذیه نامناسب و بیماری های مزمن ممکن است دچار ریزش مو شوند که این اتفاق برای افراد خیلی آزار دهنده است که با روش کاشت مو می توانند این مشکل را حل کنند ما در این مقاله سعی داریم شما را با کاشت مو و هزینه عمل کاشت مو آشنا کنیم.

عمل کاشت مو چیست؟

عمل زیبایی کاشت موی طبیعی باعث شده تا فولیکول های مو که آسیب دیده اند و دچار ریزش شده اند دوباره رشد کنند و تعمیم یابند که این عمل از سه مرحله برداشت گرافت مو از محل بانک مو، آماده سازی گرافت ها و مرحله آخر کاشت گرافت تشکیل می شود. برای انجام عمل کاشت مو پیوند مو از موهای طبیعی در سطح پوست بدن یا سرد استفاده می‌شود که نقاط مورد نظر و مناسب برای پیوند مو پشت سر بین دو گوش و بخشی از زیر گردن است زیرا این ناحیه ها به دلیل شباهت و یکسان بودن به موهای وسط سرد از لحاظ ضخامت و طول مناسب خواهد بود در صورتی که نیاز باشد از موهای بخش‌هایی از بدن مثل قفسه سینه هم استفاده می شود.

عمل کاشت مو چیست

بانک مو چیست؟

ساختمان مو از ساقه مو و فولیکول مو تشکیل شده دسته‌های مو که در یک سطح از سر قرار دارند گرافت مو یا واحد فولیکولار مو گفته می شود که به گرافیت های تک تارموی و چند تار موی تقسیم می شوند. تعداد تار مو در هر گرافت بین ۱ تا ۴، ۵ تار است که به قدرت بانک مو و تکنیک برداشت گرافت بستگی دارد. بانک مو پشت سر از گرافیت های یک تا پنج تارموی تشکیل می شود. بانک موی صورت معمولاً گرافت های تک تار موی و دو تار موی دارند بانک موی بدن مثل قفسه سینه از گرافت های تک تار موی تشکیل شده است.

انواع روش جراحی کاشت مو

روش جراحی : در این روش پزشکی یک نوار ۶ تا ۱۰ اینچی از بانک موی فرد معمولاً از پشت سر بیمار که شامل فولیکولهای سالم است را جدا می کند و این نوار یا همان فلپ در اختیار تیم کاری و جداسازی واحدهای فولیکولار مو قرار می دهد توسط میکروسکوپ های مخصوص فولیکول ها جدا و آماده کاشت می شوند که این نوع برداشت گرافت های مو از بانک مو را به روش جراحی یا FUT می نامیم.
روش غیر جراحی : در این روش دیگر برداشت انجام نمی شود و فولیکول های مو به طور جداگانه و با پانچ های دستی و یا میکروموتور های اتوماتیک دستگاه های دیگر مانند Neo Graft و safer از محل بانک مو برداشته می شود. برای این کار پزشک سر را تمیز کرده و سپس داروی بی حسی را تزریق می‌کند و فولیکول های مو را توسط پانچ ها به صورت واحدهای فولیکولار مو برداشت می‌کند و واحدهای فولیکولار برداشت شده از محل بانک مو در ماده نگهدارنده نزد پزشک قرار می گیرد تا فرآیند کار انجام شود که این مرحله با دو روش انجام می شود.
در روش های FUT، FIT، و SUT از تیغ کاشت برای ایجاد برش های میلی متری و جایگذاری فولیکول های مو با پنس های مخصوص در ناحیه ای که سرتاسر شده است استفاده می شود جدید ترین این روش ها دستگاه ایمپلنتر است که از کاشت مو به روش DHI نام می‌برند.

انواع روش های کاشت مو طبیعی

کاشت مو طبیعی روش هایی دارد که در ادامه این مقاله با مناسب ترین روش های آن آشنا می‌شویم.

کاشت مو به روش FUT : در این روش که قدیمی ترین روش کاشت موی طبیعی است که از محل بانک مو برداشته می‌شود و به واحدهای فولیکولار مو تقسیم می‌شود و در مرحله کاشت در شیار های کوچک ایجاد شده و در محل طاسی کاشته می شود. از مزایای این روش برداشت گرفت سالم از بانک مو است‌. از معایب این روش ماندن جای زخم در ناحیه برداشت گرافت مو است.
کاشت مو به روش FIT یا FUE : این روش اولین عمل کاشت مو غیر جراحی است که توسط پانچ ‌های دستی و به صورت دانه‌های گرافت ها توسط پنس از پشت سر برداشته می شود و به روشFUT روی سر کاشته می‌شود. از مزایای این روش بدون جراحی و بدون ماندن جای زخم در محل بانک مو و از معایب آن امکان آسیب به گرافت های مو و عدم رویش مناسب مو است.
کاشت مو به روش SUT : در این روش با عنوان هایی مثل FIT،super FUE و NeoGraft میکروگرافت را همه می شناسیم که در آن با استفاده از میکروموتورهای اتوماتیک گرافت ها بدون جراحی و بدون آسیب از محل بانک مو برداشته می شود و موهای پر تراکم کمتری را مشاهده می کنیم. از مزایای این روش بدون جراحی و بدون ماندن زخم و بدون آسیب گرافت مو است و از معایب آن استفاده از روش های قدیمی کاشت با استفاده از پنس است.
کاشت مو به روش DHI : این روش که از جدیدترین و به روز ترین روش های کاشت گرافت های مو در ناحیه طاسی سر است که با استفاده از دستگاه ایمپلنتر را کاشت مو به روش DHI می نامند. پزشکان و متخصصان روش ساخت دستگاه ایمپلنتر برای افزایش ظرافت و سرعت کاشت مو به تحقیق و بررسی پرداختند که این دستگاه بدون عملیات کاشت و بدون نیاز به برش و شیارهای یکسان با عمق مناسب هیچ آسیبی به گرافت های مو نمی زند و تمام گرافت های کاشته شده در این روش رشد می‌کند و بالاترین تراکم کاشت مو را دارند. از مهمترین مزایای این روش استفاده از میکروموتورهای اتوماتیک ۴۰۰ میکرونی برای برداشت گرافت از ناحیه بانک موثر است ‌تواند در این روش تا ۱۰۰۰۰ گرافیت را بدون جراحی از ناحیه بانک مو بردارد که این روش برای همه افراد مناسب نمی باشد که قبل از انجام کاشت مو باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

دستگاه ایمپلنتر چیست ؟ این دستگاه برای کاشت مو در روش هایDHI است که با سایز های ۶۰۰ تا ۱۸۰۰ میکرونی طراحی و ساخته شده جمله روش جایگذاری گرافیت مو را در یک مرحله انجام می‌دهد این روش حرکتی شبیه پانچ کردن است و به دلیل ویژگی‌های ایمپلنتر و تمام شیارها را به طور یکسان ایجاد می‌کند و گرافت مو در عمق دقیق و با ضخامت گرافت و ویژگی‌های پوست سر بیمار قرار می‌گیرد.

انواع روش های کاشت مو طبیعی
ویژگی های کاشت مو به روش DHI : تراکم بالاتری نسبت به سایر روش‌ها دارد، بدون جراحی و زخم در جراحی است، استفاده از ایمپلنتر کاشت مستقیم و تک مرحله گرافت، در این روش می توان گرافت را از بانک مو با بالاترین نرخ برداشت، موی سر کاملا طبیعی و با ظرافت بالا رشد می کنند.

چه افرادی مناسب برای انجام عمل کاشت مو هستند ؟

  • داشتن ۲۵ سال سن.
  • افرادی که به دلایلی مانند سوختگی پای خود را از دست دادند.
  • افرادی که به دلایلی مانند لیفت صورت دچار ریزش شده اند.
  • مردانی که بیش از ۵ سال از مشکل ریزش مو می برند و اذیت می شوند.
  • افرادی که طاسی مدل مردانه دارند و زنانی که موهایشان نازک شده است.

آمادگی و مراقبت های عمل کاشت مو 

یکی از مهمترین نکات برای کاشت مو انتخاب پزشک با تجربه و متخصص است. اما کاشت مو مراقبت هایی هم دارد که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شویم.

استراحت و نحوه خوابیدن بعد از کاشت مو : بعد از کاشت مو حتما به خوبی استراحت کنید و برای خوابیدن زیر سر خود دو تا بالشت بزارید طوری که سرتان زاویه 30 درجه داشته باشد. سعی کنید طاق باز بخوابید طوری که سینه و شکمتان رو به بالا باشد و اگر نمی توانید به این حالت بخوابید به پهلوی راست یا پهلو چپ بخوابید.

تغذیه : بعد از کاشت مو حتما از ویتامین استفاده کنید. مصرف مایعات و میوه های دارای ویتامین C مانند آناناس و پرتغال را در وعده غذایی خود قرار دهید.

مصرف دارو ها بعد از کاشت : بعد از کاشت مو با دستور پزشک از داروهای سفالکسین هر 6 ساعت یکبار و مصرف دائم از قرص زینک استفاده کنید.

جلوگیری از تورم : برای کاش و جلوگیری از تورم باید بعد از کاشت از کمپرس یخ استفاده کنید اما اگر سینوزیت دارید این کار را انجام دهید. این کار باعث جلوگیری از تورم می شود.

طریقه باز کردن پانسمان : برای باز کردن پانسمان اول کلاه توری که در دور سر قرار گرفته را بردارید و آن را قیچی کنید و پانسمان ناحیه برداشت را به آرامی بردارید. و مقداری آب روی لایه های زیرین که به ناحیه کاشت چسبیده بریزید و صبر کنید تا پانسمان کامل خبیس شود و بعد از 15 دقیقه پانسمان را به آرامی از ناحیه کاشت جدا کنید.

آمادگی و مراقبت های عمل کاشت مو 

هزینه عمل کاشت مو چه قدر است ؟

هزینه کاشت مو برای همه افراد می تواند متفاوت باشد زیرا به عوامی مانند تعداد جلسات، نوع مو، پزشک و موقعیت جغرافیایی شما بستگی دارد. برای مثال هزینه کاشت مو در تهران بیشتر از شهر های دیگر است.

کلام آخر

قبل از انجام عمل کاشت مو از مرکز مشاوره ها و افراد متخصص کمک بخواهید و سعی کنید با تجربه ترین و بهترین  پزشک را انتخاب کنید و با اطلاعات کافی از کاشت مو و هزینه عمل کاشت مو دست به انجام این کار بزنید. ممنون که تا ادامه مقاله هزینه عمل کاشت مو همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
لیپوماتیک شکم و پهلو
نوشتهٔ بعدی
بهترین روش کاشت مو در جهان

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.