مو یکی از مهم ترین بخش هایی است که در زیبایی فرد تاثیر بسزایی می گذارد. امروزه ریزش مو و طاسی سر باعث نگرانی اکثر افراد شده است. به طوری که بعضی ها در صدد رفع این مشکل هستند. در ریزش مو عواملی همچون: عدم تعادل هورمون های بدن، وجود برخی از بیماری های زمینه ای، مصرف برخی از داروها و فشار خون بالا تاثیر بسزایی دارند. کاشت مو یکی از راه حل هایی است که می توان برای بر طرف کردن این مشکل از آن استفاده کرد. کاشت مو روش های متفاوتی دارد و در ادامه ما در مورد کاشت و هزینه کاشت مو به روش SUT توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
کاشت مو به روش SUT
SUT یکی از جدیدترین روش های کاشت مو است که در این روش دیگر نیازی به بیهوشی و تیغ جراحی نیست و دیگر اثری از جای اسکار نیز نمی ماند و عوارض آنچنان زیادی هم ندارد. در این روش، که زیر نظر بهترین متخصصین جراحی پلاستیک و دستگاه های برتر دنیا انجام می شود، اگر بانک موی فرد متراکم باشد، می توان پیوند مو را تا 14000 هزار تار مو که تقریبا 3 برابر روش های قبلی است، افزایش دهیم. در این روش نیازی به جلسات مکرر مانند روش های (FIT) و (FUT) نیست، بلکه شما شاهد خط رویش های بسیار ظریفی که داری تراکم بالایی نیز هستند در قسمت های کاشت انجام شده، خواهید بود.
اگر شما آن دسته از افرادی هستید که از کاشت موی گذشته خود احساس رضایت ندارید، در روش SUT به نتیجه مطلوب خود خواهید رسید. یکی دیگر از ویژگی های مثبت و بارز این روش، آسیب رسانی کمتر به گرافت های مو توسط جراح مخصوص می باشد. زیرا فولیکول های مو توسط دستگاه های برجسته دنیا، از بانک مو متقاضی برداشته شده و عمل کاشت انجام می شود. در واقع می توان مدعی شد که، این روش به دلیل ویژگی هایی که دارد از مشخص شدن موهای برداشته شده، جلوگیری می کند و به جرات می توان گفت که بهترین روش کاشت مو در حال حاضر است.
کاشت با روش SUT به چه کسانی توصیه می شود:
- کسانی که مبتلا به آلوپسی آندروژنی هستند.
- کسانی که بر اثر سوختگی دچار ریزش مو شده اند.
- کسانی که بر اثر ضربه ای، دچار ریزش مو شده اند.
- کسانی که به دلیل بیماری های پوستی، دچار ریزش مو شده اند، این دسته از افراد پس از بهبودی بیماری کنونی خویش، می توانند برای کاشت مو به روش SUT اقدام کنند.
- کسانی که طی مدتی شیمی درمانی شده اند، می توانند پس از طی کردن دوره بیماری خود، از این روش برای کاشت موی طبیعی استفاده کنند.
کاشت مو در افراد کمتر از 30 سال توصیه نمی شود، زیرا در کمتر از این سن الگوی ریزش مو هنوز اثبات نشده است. از طرفی کسانی که اقدام به کاشت مو در کمتر از این سن می کنند، موجب ریزش نواحی کاشت انجام شده می شود. همچنین بانک مو اهدا شده هدر می رود و ممکن است برای کاشت دفعات بعدی، موی مورد نیاز و مناسبی برای کاشت وجود نداشته باشد.
هزینه کاشت مو
یکی از مهم ترین فاکتور هایی که هر فردی قبل از انجام کاشت به آن فکر می کند، هزینه و قیمت کاشت مو است. این هزینه ها با توجه به کلینیک و مرکزی که کاشت انجام می شود و یا روشی که قرار است پزشک مطابق آن عمل پیوند را انجام دهد، متغییر است. در کاشت مو، گرافت های مو از اهمیت زیادی برخوردار هستند. اولین ملاک برای کاشت موی عالی و پر تراکم و همچنین تعیین هزینه و قیمت پیوند، بانک مو است. اگر بانک موی فردی قوی و پر تراکم باشد، قطعا نتیجه مطلوبی از انجام کاشت به دست می آید و همچنین در هزینه آن هم تاثیر بسزایی خواهد داشت.
همانطور که ذکر شد، یکی از عوامل موثر در قیمت کاشت مو، وابسته به روشی است که شما برای کاشت آن را انتخاب می کنید. اگر شما روش های سنتی و قدیمی را انتخاب کنید، اگرچه از هزینه و قیمت کمتری نسبت به روش های نوین برخوردار است، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که در این نوع روش ها از هیچ گونه وسایل و دستگاه های جدید و خاصی استفاده نمی شود. و تمامی مراحل برداشت مو از بانک مو و همچنین کاشت آن با دست و توسط تکنسین های پیوند مو انجام می شود، پس بدانید که درصد خطا در این نوع روش ها زیاد است.
هزینه کاشت مو به روش SUT درست است که نسبت به دیگر روش ها بالاتر است، ولی معتبر تر و قابل اعتماد تر است. از طرفی هزینه کاشت مو به روش SUT بستگی به وسعت ریزش موهای فرد دارد که در این حال، مشاورین و تیم پزشکی بهترین مشاوره را برای فرد متقاضی می دهند.
هزینه کاشت مو به روش fut و fit :
در این روش ها به دلیل اینکه برداشت موها تا 2000 مو می باشد و همچنین از دستگاه های درجه 2 و 3 استفاده می کنند، و به دلیل اینکه تمامی مراحل پیوند توسط تکنسین های مخصوص انجام می شود، هزینه و قیمت آن به نسبت هزینه کاشت مو با روش SUT پایین تر است. اگرچه هزینه کاشت مو با روش SUT بیشتر است ولی شما می توانید با خیال راحت و بدون هیچ گونه نگرانی، این کار را انجام دهید.
مراقبت های قبل از کاشت مو به روش SUT
در این مقاله ما سعی می کنیم تمامی نکات و مراقبت های لازم را قبل از انجام کاشت، به شما توضیح دهیم. ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که تمامی این نکات را ممکن است پزشک شما کم یا زیاد کند. پس باید علاوه بر این نکات به توصیه های پزشک خودتان نیز عمل کنید تا نتیجه مطلوبی از پیوند مو بدست اورید.
- یک شب قبل از جراحی حمام کنید و موهای خود را به خوبی با شامپو بشویید.
- بعد از کاشت مو از ژل نباید استفاده کنید.
- بهتر است وعده غذایی سبکی میل کنید.
- اگر داروی خاصی مصرف می کنید و یا مبتلا به بیماری خاصی هستید، باید با پزشک خود در میان بگذارید. زیرا امکان دارد پزشک مصرف بعضی از داروها را متوقف کرده و داروهای دیگری را جایگزین آن کند.
- از مصرف داروهایی مانند: آسپرین و دیگر داروهایی که خون را رقیق می کند به مدت حدودا 10 روز قبل از انجام کاشت اجتناب کنید، زیرا باعث خونریزی می شود.
- اگر به داروهایی نظیر: آنتی بیوتیک ها، از قبیل سفالکسین، آزیترومایسین، پنی سلین یا هر نوع دارو و آنتی بیوتیک دیگری حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
- از مصرف دخانیات و مشروبات الکی به مدت 10 روز قبل از انجام پیوند اکیدا خودداری کنید.
- بهتر است از پوشیدن لباس های تنگ اجتناب کنید و لباس های راحت و گشاد را جایگزین آن کنید.
برخی از معایب کاشت مو به روش SUT عبارتند از:
اگر قسمت های مختلف دستگاه به خصوص تیوب های انتقال دهنده گرافت مو به خوبی استریل و ضد عفونی نشوند، امکان انتقال بیماری به فرد وجود دارد، امکان تخریب شدن بانک مو و نواحی کاشت انجام شده، استفاده از مکانیزم های قدیمی و طرد شده ی پانچ گرافت ها، احتمال اینکه در حین برداشت مو از بانک مو؛ 50 درصد گرافت های برداشته شده از بین بروند.
شمایی که قصد انجام کاشت مو را دارید، و پس از مدتی تصمیم خود را گرفتید، بهتر است بدون توجه به هزینه کاشت مو به روش SUT، این روش را انتخاب کنید.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش SUT
- بهتر است موهای خود را تا چند روز بعد از کاشت نشویید و بعد از دوره بهبود به آرامی با شامپوی مخصوصی که پزشکتان برایتان تجویز کرده موهایتان را بشویید.
- بعد از کاشت مو سعی کنید از انجام فعالیت های سنگین به مدت 2 هفته اجتناب کنید.
- شما می توانید بعد از گذشت 2 الی 3 هفته موهای خود را اصلاح کنید و نیازی به مراقبت بیش از حد نیست.
- سعی کنید تا 2 هفته از قرار گیری در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید تا اشعه فرا بنفش خورشید به موهای شما آسیب نرساند.
و بهتر است شما برای انجام کاشت موی خود به یک کلینیک و مرکز معتبر بروید تا از عوارض جبران ناپذیر جلوگیری کنید.
ریزش موها بعد از کاشت مو به روش SUT:
1 الی 3 روز بعد از انجام کاشت، پیاز موهای شما ریشه دار می شود. شما می توانید بعد از 5 روز با استفاده از شامپوی بچه، نواحی مورد نظر را شست و شو دهید. زخم های ایجاد شده به دلیل پیوند موها، بعد از گذشت 1 الی 2 هفته از بین می رود و جای نگرانی وجود ندارد. زمانی که موهای کاشته شده همراه با زخم ها ریزش پیدا می کند، نترسید و نگران نباشید زیرا تا زمانی که نواحی کاشت انجام شده خونریزی نکند آسیبی به محل پیوند شده نمی رسد. نگران ریزش موها بعد از کاشت نباشید زیرا بهبودی کامل تا یک سال طول می کشد.
چند روز بعد از انجام کاشت، شاید شما شاهد التهاب و تاول های ریز در نواحی پیوند شده مشاهده کنید که پس از چند روز از بین می رود. در صورت از بین نرفتن این تاول ها، شما باید با پزشک خود مطرح کنید تا عدم وجود عفونت در این نواحی رد شود. فولیکول های درست پیوند شده، تا پایان عمر خود به درستی رویش موی خود را ادامه خواهند داد.
کلام آخر
ممنونم از شما که سایت ما را انتخاب کردید، تا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.