ابرو نقش بسزایی در تعیین زیبایی صورت ما دارد و نبود آن و حتی کم پشت بودن آن می تواند برای ما استرس زا باشد. اگر شخصی به دلایل مختلف ابروهای خود را از دست بدهد و دیگر آن زیبایی و جلوه قدیم را نداشته باشد اعتماد به نفسش را از دست خواهد داد و افسوس زیادی خواهد خورد. در دهه های گذشته از تاتو کردن برای رفع این مشکل استفاده می کردند ولی امروزه روش های معتبر دیگری نیز هستند که می توان جایگزین تاتو کرد. این روش نوین، کاشت ابرو نام دارد که در ادامه درباره آن و هزینه کاشت ابرو بیشتر توضیح خواهیم داد.
کاشت ابرو طبیعی چیست؟
عمل پیوند کاشت ابرو، یکی از انواع عمل های جراحی و پیوند ( مو ) است که نسبت به پیوند مو خطرات و عوارض کمتری دارد. اصول و قوانین در کاشت ابرو، مانند کاشت مو است فقط با این تفاوت که کاشت ابرو بسیار ظریف تر از کاشت مو است و نیازمند دقت بیشتری است. برای کاشت مو از موهای کنار گوش، گردن و پشت سر استفاده می شود زیرا موهای این قسمت از بدن، شباهت زیادی به موهای ابرو دارند. موهای کاشته شده در محل مورد نظر بعد از دوره درمان رشد کرده و شما می توانید آن را اصلاح کنید. کادر درمان با برداشتن این موها و پیوند آن به قسمت های کم پشت ابرو، زیبایی خاصی به صورت شما می بخشند.
تخصص زیبایی و پوست و مو در دهه های اخیر داوطلبان زیادی برای یادگیری و تحصیل در این رشته را داشته است. به طوری که تعداد زیادی از دانشجویان فارق التحصیل این رشته از دانشگاه هستند و ما می توانیم ورود گردش گران به داخل کشور را برای انجام عمل های زیبایی در کشور خود به خوبی حس کنیم. حال، اگر شما خواهان داشتن ابروهایی به زیبایی کمان در صورت خود هستید که زیبایی و گیرایی صورت شما را دو چندان کند، انجام این عمل برای شما توصیه می شود.
انواع کاشت ابرو
همانطور که می دانید کاشت ابرو نیز همانند کاشت مو، از روش های یکسانی برای انجام این پیوند برخوردار است و تنها تفاوت آنها نحوه برداشت گرافت ها می باشد که این دو عمل را از هم متفاوت کرده است. FUT اولین روش کاشت ابرو است. اصلی ترین روش کاشت مو، روش ذکر شده می باشد که در آن گرافت ها به صورت نوار های یک سانتی متری همراه بی حسی های موضعی از قسمت مورد نظر، برای برداشت مو که به آن بانک مو هم گفته می شود، برداشته شده و عمل پیوند انجام می شود.
SUT روش دیگری در کاشت ابرو است، که در این روش گرافت های برداشته شده از بانک مو، به صورت تکی و توسط دستگاه مخصوصی، بر روی طراحی انجام شده روی پوست ابرو، انجام می شود. در حال حاضر جدیدترین و بهترین روش که از محبوبیت خاصی بین مخاطبان برخوردار است روش MICRO FIT نام دارد. کادر درمان در این روش دیگر از بانک مو، مو برداشت نمی کند و گرافت های برداشته شده به کمترین و ظریفترین میزان خود می رسد که همین امر باعث شده تا عوارض کاشت مو با این روش به حداقل استاندارد خود برسد و افراد زیادی جذب این روش شوند.
عوارض کاشت ابرو
پیوند ابرو نسبت به پیوند مو از عوارض ناچیز و بسیار کمتری برخوردار است و چیزی برای نگرانی وجود ندارد. حتی شما می توانید بعد از انجام عمل پیوند، به راحتی به فعالیت های روزانه خود رسیدگی کنید، بدون آن که اختلالی با کار های شما داشته باشد. بهتر است حدود 2 هفته بعد از انجام پیوند از هر گونه استرس و نگرانی دوری کنید، زیرا آسیب جدی به فولیکول های مو می زند و روند درمان را طولانی می کند و شاید شما نتوانید نتیجه دلخواه خود را از پیوند انجام شده کسب نمایید. نا مرتبی موهای قسمت پیوند زده شده، به دلیل برداشت این موها و گرافت ها از ناحیه سر عادی می باشد و جای نگرانی را به همراه ندارد، لذا شما می توانید با مرتب کردن و اصلاح این قسمت از موها ظاهری آراسته به ابروهای خود هدیه کنید.
ورم و کبودی ایجاد شده خفیف و جزئی در ناحیه ابروها و پیشانی به دلیل استفاده از بی حسی موضعی، کاملا طبیعی است و جای نگرانی ندارد زیرا به سرعت و به مرور زمان از بین خواهد رفت. همچنین خارش ایجاد شده در محل کاشت نیز طبیعی است و نشان دهنده دوره بهبود است ولی اگر متوجه شدید که خارش این ناحیه، بیش از حد طبیعی و نرمال است، باید با پزشک خود در میان بگذارید، زیرا وجود عفونت در این زمینه مطرح است. در دوره بعد از کاشت ابرو شما فاصله هایی را در بین موهای ابرو خود حس خواهید کرد، ولی نگران نباشید این فواصل به مرور بعد از رسیدن به حد نرمال بر طرف می شوند.البته لازم به ذکر است که شدت این عوارض بستگی به پزشک و کادر درمانی است که پیوند ابرو را برای شما انجام می دهد و این عوارض به تبحر پزشک شما بستگی دارد.
عوامل وابسته به هزینه کاشت ابرو:
تخمین زدن هزینه کاشت ابرو به دلیل عوامل متغیری مانند: تراکم و ضخامت ابرو و همچنین تعداد موی پیوند شده مورد نیاز برای ظاهری مناسب و طبیعی بعد از دوره درمان، از مهم ترین عواملی است که نمی توان قیمت مشخصی برای آن در نظر گرفت. ممکن است در آگهی ها و یا در روزنامه ها اخباری مبنی بر کاشت ابرو با قیمت پایین تر از کلینیک های دیگر را دیده باشید، اما شما باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که کاشت مو در مراکزی که ارزان تر از کلینیک های دیگر است، ریسک بیشتری را می پذیرد چرا که احتمالا فاقد پزشک معتبر و دستگاه های نوین و برتر است. پس بهتر از قبل از تصمیم گیری عجولانه، تحت تاثیر این نوع از تبلیغات قرار نگیرید. هزینه کاشت ابرو با توجه به عوامل زیر قابل تغیر است:
- مرکز و یا کلینیکی که کاشت ابرو در آن انجام می شود.
- پزشک متخصص و کادر درمانی که پیوند را انجام می دهند.
- تعداد و میزان کاشت ابرو.
- نوع کاشت انجام شده.
- نواحی گسترده ریزش ابرو.
- تجهیزات و دستگاه هایی که برای پیوند مورد استفاده قرار می گیرد.
بهتر است به هزینه کاشت ابرو توجهی نداشته باشید و یک کلینیک معتبر را انتخاب کنید.
مزایای پیوند ابرو
این مزایا عبارتند از:
داشتن ابروهایی قابل رشد و دارای موهای زنده، حفظ حالت طبیعی و زیبای ابرو، پرپشت بودن ابرو ( البته با توجه به علاقه فرد متقاضی برای پرپشت و یا نازک بودن ابرو ) ، توانایی فرم دادن بهتر به ابروها، امکان تغییر در حالت ابرو و تاج آن مطابق میل خود، ماندگاری دائم، با حداقل درد و خونریزی، امکان قرینه کردن ابروها، تنوع در مدل و نوع کاشت، امکان پر کردن جاهای خالی ابرو با توجه به در خواست متقاضی.
بهتر است در کاشت ابرو از یک متخصص متبحر در کار، کسی که سابقه کار درخشانی در کارنامه خود داشته باشد را انتخاب کنید تا به نتیجه مطلوب خود برسید. بعضی از مهم ترین عوارض کاشت ابرو که در کمتر کسانی اتفاق می افتد و تقریبا می شود گفت که مبتلایان آن انگشت شمار هستند. عوارضی مانند: خونریزی، احساس درد شدید، تورم در صورت، تراکم کاشت پیوند ابرو، التهاب در قسمت پیشانی و ابرو، بروز حساسیت و قرمزی در چشم، عدم وجود خواب مناسب موی ابرو بعد از انجام پیوند، بی هوشی و بی حسی موضعی، جراحی غیر اصولی از بغل گوش و آسیب به بعضی از نواحی سر به دلیل برداشت مو از آن نواحی و یا احتمال عفونت بخیه ها می توان اشاره نمود.
مراقبت های بعد از کاشت ابرو
باید به این نکته توجه داشته باشید که مراقبت بعد از انجام هر عملی الزامی می باشد و عمل پیوند ابرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. یکی از این مراقبت های بعد از انجام پیوند ابرو، پانسمان کردن محلی است که از آنجا مو برداشته شده و یا به اصطلاح همان بانک مو می باشد. لازم به ذکر است که محل کاشت نیازی به پانسمان کردن ندارد. پزشک محلول خاصی را برای اسپری کردن بر روی نواحی کاشت انجام شده، در اختیار شما قرار می دهد تا به فاصله هر 2 الی 3 ساعت بر روی محل مورد نظر اسپری کنید.
باید توجه داشته باشید که مراقبت های بعد از کاشت ابرو بسیار مهم است. پس از اینکه پیوند ابرو انجام می شود قسمت هایی که از آن مو برداشته شده پانسمان می گردند. اما قسمت هایی که در آن ابرو کاشته می شود نیازی به پانسمان ندارد. پزشک شما پس از عمل کاشت، یک محلول مخصوص برای اسپری کردن روی نواحی ابرو در اختیارتان قرار می دهد. فاصله زمان بین اسپری کردن حدود دو تا سه ساعت می باشد. امکان التهاب و کبودی در ناحیه پلک ها وجود دارد که از عوارض طبیعی کاشت مو است.
مراقبت بعد از کاشت در چند روز اول بسیار اهمیت دارد. بعد از گذشت سه روز از عمل کاشت مو می توانید پانسمان قسمت بانک مو را برداشته و سر خود را شستشو دهید. از طرف دیگر نگران ریزش ابروهای کاشته شده نباشید، زیرا این رخداد طبیعی است و پس از گذشت ۳ تا ۴ ماه ابروهای جدید شروع به جوانه زدن می کنند. با گذشت حدود یک سال از کاشت می توانید نتیجه نهایی پیوند ابروی خود را مشاهده نمایید.
کلام آخر
ممنونم از شما که این مقاله را انتخاب کردید، با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیز.