ما در این مقاله سعی  داریم شما را با بهترین مرکز کاشت مو آشنا کنیم. امروزه مو بسیار در ظاهر و زیبایی افراد نقش بسیاری دارد و همه افراد از داشتن موها کم پشت رنج می برد و خواهان موهای پر پشتی هستند. بعضی از افراد به دلیل استفاده از شامپوها و اتو مو و وسایل خشک کننده و یا بیماری های ژنتیکی ممکن است موهای کم پشتی داشته باشند و یا دچار طاسی شده باشند و از این بابت رنج ببرد و یا خجالت بکشند که امروزه با انجام کاشت مو و انتخاب بهترین مراکز کاشت مو می توان این مشکل را حل کرد.ما در این مقاله سعی داریم بهترین مرکز کاشت مو را به شما معرفی کنیم.

چگونگی انجام کاشت مو

در کاشت مو با جدیدترین روش ها و جایگزین کردن موهای از دست رفته از فولیکول موهای موجود در ناحیه های که ریزش کرده است به بانک مو نیاز است که این فولیکول ها تا آخر عمر باقی می ماند و مقاوم است. در کاشت مو می توان در هر ناحیه ای از بدن از جمله سر، ابرو، ریش و سیبیل و یا جایی از بدن اگر زخم یا سوخته باشد می توان این عمل را انجام داد.

چگونگی انجام کاشت مو

کاشت مو چیست ؟

کاشت مو یک عمل جراحی است که باعث می شود قسمت هایی از موها که دچار ریزش شده پیوند زده می شود که کاشت مو یکی از روش های موثر برای ترمیم و بازیابی موهای از دست رفته است. عمل جراحی کاشت مو به صورت سرپایی انجام می شود و هیچ گونه دردی حس نمی شود مگر اینکه بعد از عمل کمی احساس درد کنید که این موضوع طبیعی است. موهای کاشته شده معمولا بین 3 تا 5 ماه رشد می کنند و فرد نیازی به استراحت ندارد و بعد از انجام کاشت مو می تواند به انجام کار های روزانه اش بپردازد.

علت ریزش مو چیست

قبل از انجام جراحی کاشت مو باید دلیل ریزش مو شناسایی شود تا تصمیم درست برای انجام کاشت صورت گیرد. دلایل متفاوتی هستند که باعث ریزش مو می شوند که از جمله این عوامل می توان به وراثت، تغذیه نامناسب، تنش های روحی اشاره کرد. با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب بیشتر با علت ریزش مو آشنا شوید.

آسیب جسمی : تصادف رانندگی، بیماری های شدید و یا سوختن موها می تواند به مو آسیب برساند. مو دارای مرحله هایی از جمله: مرحله رشد، مرحله استراحت، مرحله ریختن است که آسیب رساندن به مو می تواند به این مراحل هم آسیب بزند و باعث ریزی می شود.

بارداری : بارداری می تواند یکی از عوامل ریزش مو باشد که حاملگی باعث تغییرات هورمونی می شود. که این دلیل در افراد متفاوت است، ممکن است برای بعضی از افراد این اتفاق رخ ندهد.

کمبود پروتئین : پروتئین با خوردن گوشت و تخم مرغ در بدن افزایش پیدا می کند که پروتئین را می توان از حبوبات هم در بدن به دست آورد. باید به مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی دریافت شود در غیر این صورت رشد مو دچار اختلال می شود و باعث ریزش مو می شود.

تغییرات هورمون : ممکن است هورمون های بدن دچار اختلال شود که این تغیرات بیشتر در خانم ها رخ می دهد. همانطور که بارداری باعث تغییرات هورمون ها می شود قرص های ضد بارداری هم می تواند باعث ریزش مو شود و یا تغییر تعادل هورمونی در یائسگی هم می تواند از دلایل ریزش مو است. تغییرات هورمونی مردان هم اگر در پوست سر فعال شوند باعث می شود فولیکول های مو کوچک شوند و شروع به ریزش مو می کند.

کم خونی : اکثر خانم ها ممکن است دچار کم خونی باشند که این امر باعث ریزش مو می شود که از هر 10 تا خانم یکی از آن ها مبتلا به کم خونی است. وقتی که بدن آهن دریافت نکند بدن نمی تواند هموگلوبین بسازد. هموگلوبین نقش اکسیژن رسانی برای برای رشد و ترمیم سلول های مختلف بدن را به عهده دارد وقتی که این اکسیژن رسانی دچار اختلال شود مو ریزش می کند.

سن مناسب برای عمل جراحی کاشت مو چه سنی است ؟ برای عمل کاشت مو سن افراد مهم است که این عمل برای افراد زیر 25 سال مناسب نیست و افراد بالای این سن می توانند این عمل را انجام دهند.

انواع روش های کاشت مو

روش FUT : این روش قدیمی ترین روش است که موهایی که در پشت سر پرپشت هستند را در قسمت های جلوی مو که دچار ریزش و طاسی شده اند پیوند می زنند که با درد و خونریزی همراه است.

روش FIT : در این روش برای کاشت مو از قسمت های پشت سر به جلوی سر که باعث ریزش شده است پیوند می زنند که به دلیل خونریزی و و تکرار جلسات از این روش استفاده نمی شود.

روش BHT : این روش هم مانند روش FIT است با این تفاوت که برای پیوند از موهای دیگر قسمت بدن می توان به قسمت هایی که دچار ریزش شده است پیوند زد.

روش SUT : این روش یکی از جدیدترین روش ها است که بدون عوارض، درد و خونریزی است و امروزه خیلی کاربرد دارد و با یک دستگاه اتوماتیک موها را پیوند می زنند.

انواع روش های کاشت مو

نکاتی قبل از جراحی کاشت مو

قبل از انجام عمل باید نکاتی را بدانیم تا عملی راحت تر داشته باشیم که در ادامه با این نکات بیشتر آشنا می شوید:

  • قبل از عمل از خوردن الکی و کشیدن سیگار خودداری کنید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید قبل از عمل به پزشک خود اطلاع دهید.
  • قبل از عمل از خوردن ویتامین های E، و قرص آسپیرین پرهیز کنید زیرا که باعث رقیق شدن خون می شود.
  • قبل از عمل از انجام ورزش و حرکات سنگین خودداری کنید.
  • قبل از عمل از رژیم گرفتن پرهیز کنید.

مراقبت های بعد از عمل کاشت مو

مراقبت هایی بعد از عمل وجود دارد که با در نظر گرفتن آن ها می توانید دوران نقاهت را به راحتی پشت سر بگذارید.

  • بعد از عمل از خاراندن سر پرهیز کنید.
  • از انجام ورزش و فعالیت های سنگین خودداری کنید.
  • بعد از عمل از رانندگی کردن دوری کنید.
  • از رفتن به استخر و سونا پرهیز کنید.
  • داروهایی که پزشک تجویز می کند را سر موقع مصرف کنید تا از درد و عفونت جلوگیری کند.
  • بعد از عمل از شال و کلاه استفاده نکنید.

کاشت مو برای چه افرادی توصیه می شود ؟ بعضی از افراد که دچار ریزش مو و طاسی شده اند و از این بابت رنج می برند و یا خانم هایی که دچار کم پشتی مو هستند و همه افرادی که به دلایل مختلف دچار ریزش شده اند و به موهایشان آسیب وارد شده می توانند این جراحی را انجام دهند اما خانم های باردار، افرادی که دارو های شیمی درمانی مصرف می کنند،کسانی که فاقد بانک موی قوی هستند و برداشتن مو از یک قسمت به قسمت دیگر ممکن نباشد کاشت مو برای این افراد توصیه نمی شود.

هزینه کاشت مو چقدر است ؟ هزینه عمل بستگی به پزشک، شرایط فرد، تعداد دسته موهای کاشته شده، زمان کاشت و تعداد جلسات افراد دارد که این هزینه ها متفاوت است.

بهترین مرکز کاشت مو کدام است ؟ امروزه در همه جای کشورمان مرکز های کاشت مو وجود دارد که هر کدام از آن ها با هم متفاوت است نکته قابل توجه این است که هر یک از این مراکز دارای پزشکی متخصص و با مهارت و با حوصله داشته باشد تا بتوان با پزشک مشورت کرد و سوالات خود را از او پرسید. یکی دیگر از دلایل فهمیدن بهترین مراکز کاشت مو برسی کردن سوابق کاری آن است که با این کار می توان کیفیت و توانایی پزشکان و معتبر بودن آن کلینیک را مشاهده کرد.

مراقبت های بعد از عمل کاشت مو

مراکز کاشت مو باید چه ویژگی هایی داشته باشد

یکی از مهم ترین ویژگی های یک مرکز کاشت مو کیفیت آن است که در ادامه با آن بیشتر آشنا می شوید.

تجهیزات و امکانات مناسب : یک مرکز کاشت مو باید تجهیزات و امکانات مناسب برای رفع نیاز افراد و اثر بخشی،  کیفیت بالایی داشته باشد. منظور از تجهیزات و امکانات زیبایی و ظاهر تجهیزات نیست که امروزه اکثر افراد کمیت را به کیفیت ترجیح می دهند.

پزشکان متخصص و ماهر : پزشکان باید از تجربه کافی و مهارت بالایی در این کار برخوردار باشند تا بتوانند نیاز و درخواست افراد را بر آورده کنند تا نتایج جبران ناپذیری برای بیماران به وجود نیاید.

داشتن مجوز از وزارت بهداشت : یکی از ویژگی های مراکز کاشت مو داشتن مجوز از وزارت بهداشت است. این مجوز باید در کلینیک ها نصب شود و در دید همه افراد باشد که همه کلینیک ها موظف به انجام این کار هستند. وزارت بهداشت هم برای حمایت از سلامت بیماران قوانینی را اجرا کرده که رعایت آن برای همه کلینیک ها لازم و ضروری است.

حمایت و پشتیبانی از مراجعه کنندگان : یکی دیگر از ویژگی های بهترین مراکز حمایت کردن و پشتیبانی از و رسیدگی به خواسته مراجعه کنندگان است.

کاشت مو چه عوارضی دارد

از عوارض کاشت مو می توان به موارد ریز اشاره کرد :

  • خارش کف سر
  • خونریزی
  • درد کم
  • پوسته پوسته شدن سر
  • کبودی دور چشم
  • تورم

کلام آخر 

قبل از انجام جراحی برای کاشت مو از افرادی که این کار را انجام دادند پرس و جو کنید و نسبت به انجام این کار آگاهی لازم را کسب کنید. ممنون که تا ادامه مقاله بهترین مرکز کاشت مو ما را همراهی کردید. خوشحال می شویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
هزینه کاشت ابرو
نوشتهٔ بعدی
هزینه کاشت مو به روش SUT

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.