رشد موهای زائد در تمامی قسمت های بدن از جمله در ناحیه ی بیکینی که معضل اکثر افراد در تمامی جهان شده است که روش های زیادی برای از بین آن ها وجود دارد که بیشتر این روش دائمی نیستند و به صورت موقت هستند. اما امروزه راه کار هایی به وجود آمده است که با انجام آن افراد می توانند به طور دائم از شر موهای زائد در همه ی قسمت های بدن و صورت خلاص شوند. در ادامه ما می خواهیم راجب یکی از این روش ها که لیزر است صحبت کنیم و شما را با عوارض لیزر بیکینی آشنا کنیم. در ادامه، برای آشنا شدن با تمام عوارض لیزر موهای زائد بدن همراه ما باشید.
لیزر بیکینی چیست؟
یکی از روش هایی که تقریبا باعث می شود تا موهای قسمت بیکینی به طور کامل از بین برود لیزر است که هم هزینه ی آن مناسب است و هم بسیار بدون دردسر است و باعث می شود که پوست این قسمت بدون مو می شود. راه های دیگری که برای از بین بردن موهای زائد استفاده می شود اپلاسیون و شیو کردن است که راه های خیلی مناسبی برای کامل از بین بردن موهای زائد بدن نیست و هرچقد از آن استفاده کنید باز هم رشد می کند و زمان زیادی از وقتتان را می گیرد و در بسیاری از مواقع شما نمی توانید همه ی موهای زائد را از بین ببرید. عوارض لیزر بیکینی بسیار کم است.
همچین با استفاده از این روش ها گاهی باعث ایجاد حساسیت، زخم، قرمزی پوست و عفونت های پوستی و زگیل و موهای زیر پوستی و جوش می شود. ولی با استفاده از لیزر همچین اتفاقاتی رخ نمی دهد البته استفاده از لیزر نیز عوارضی دارد ولی این عوارض کم تری نسبت به این روش هایی که نام برده شد، دارد. لیزر بیکینی حتما باید توسط یک دکتر متخصص انجام بگیرد. با استفاده از نور های دستگاه لیزر که به محلی که قرار است لیزر شود می تابد و فولیکول های بخشی که نور دستگاه به آن تابیده است را از بین می برد. با از بین رفتن فولیکول های بدن در آن قسمت دیگر مویی رشد نمی کند و مو هایی که در داخل پوست وجود داشتند از بین خواهند رفت.
مراقبت های قبل از لیزر بیکینی
- از استفاده از محصولات پوستی از مثل پودر و عطر ولوسیون در قسمت بیکینی به شدت خودداری کنید.
- ریشه ی مو ها باید سالم باشند تا لیزر تمامی مو ها را از بین ببرد. تقریبا یک ماه قبل از انجام دادن لیزر هرگز نباید از روش های برای از بین موهای زائد مانند اپلاسیون و وکس و موم و روش هایی که باعث می شود مو های زائد از ریشه کنده شود استفاده شود.
- نهایتا یک یا دو روز قبل از انجام لیزر بیکینی، باید آن را شیو کنید.
مراقبت های بعد از لیزر بیکینی
- حتما از دست زدن به محلی که لیزر شده است اجتناب کنید.
- وقتی که به حمام می روید از آب ملایم استفاده کنید.
- محلی که لیزر شده است حتما باید تا چهل و هشت ساعت خشک و تمیز باشد
- هرگز محلی که لیزر شده است را نخارانید و قسمت هایی که درگیر التهاب شده است را لمس نکنید، این اتفاقات طبیعی است و مشکلی ندارد
- تا حدود چهل و هشت ساعت از پوشیدن لباس زیر و شلوار های تنگ به شدت خودداری کنید.
- تا چند روز به سالن ورزشی و سونا و جکوزی و همه ی فعالیت هایی که ورزشی هستند نروید و از انجام دادن آن ها اجتناب کنید.
- اگر در هنگام لیزر در دوران قائدگی بودید بهتر است از تامپون استفاده کنید.
- برای کم کردن التهاب و خارش می توانید از ژل آلوئه ورا استفاده کنید البته اگر به آن حساسیت ندارید.
- حدود چهل و هشت ساعت هرگز نباید از صابون های معطر و لوسیون ها و هر چیزی که باعث می شود پوست ملتهب شود و یا دچار حساسیت شود.
مراقبت های حین جلسات لیزر
مراقبت هایی که باید حین جلسات رعایت شود بسیار ضروری و مهم است. برای اینکه لیزر باعث به وجود آمدن عوارضی نشود، لازم است که تمام دستور های گفته شده را انجام دهید.
- در صورت استفاده از هرگونه دارو باید آن را با پزشک معالج خود در میان بگذارید.
- در زمان از بین بردن مو های زائد از قرار گرفتن در آفتاب و برنزه شدن اجتناب کنید.
- حتما در زمانی که دکتر معالج شما ذکر کرده است مراجعه کنید.
- تا چند روز پس از لیزر باید پوست خود را لایه برداری کنید و بخش هایی که دچار خشکی و یا سطح مرده شده اند را از روی پوست حذف کنید تا بافت های پوست ترمیم شوند.
بی خطر بودن یا نبودن لیزر مو های زائد بیکینی: بسیاری از افراد همیشه برای لیزر موهای زائد بیکینی نگران به وجود آمدن عوارضی مانند ناباروری و سرطان و آسیب به اندام های داخلی شان هستند اما باید بگوییم که پیش آمدن عوارض در این نوع لیزر بسیار کم است و به ندرت این اتفاق می افتد. شایعه ای به وجود آورده اند که لیزر باعث می شود تا پرده بکارت و ناباروری شود که این تنها یک شایعه است و هیچ صحتی ندارد.
لیزری که برای از بین بردن مو ها یزائد از آن استفاده می کنند تنها یک میلی متر در پوست فرو می رود و نه تنها به اندام های داخلی بدن نفوذ نی کند و هیچ آسیبی به هیچ کدام از قسمت های بدن نمی رساند. با اینکه استفاده از لیزر بسیار بی خطر است اما خانم های باردار به هیچ عنوان نباید ریسک کنند و از آن استفاده کنند و لیزر را بعد از زایمان انجام دهند. البته تمام روش هایی که برای از بین بردن مو های زائد استفاده می شود دارای عوارضی به نوبه خودشان هستند. اما این روش باید بر طبق اصولی که دارد انجلم شود تا فرد دچار عوارض خطرناکی نشود.
عوارض اولین جلسه لیزر
این عوارض طبیعی هستند و نهایتا تا چهل و هشت ساعت اگر از آن به خوبی مراقبت شود از بین می رود و طی جلسات متعدد ریشه ی مو ها نازک می شوند و بعد از چند جلسه این عوارض از بین می روند.
- خارش در ناحیه ای که لیزر انجام شده است.
- به وجود آمدن قرمزی و التهاب در پوست.
- متورم شدن فولیکول ها در ناحیه ریشه ی مو.
- سوختگی پوست.
کاهش عوارض لیزر ناحیه بیکینی:
- مراقبت هایی که باید قبل از انجام لیزر انجام شود.
- مراقبت هایی که باید حین جلسات لیزر انجام شود.
- مراقبت هایی که باید بعد از انجام لیزر انجام شود.
- انتخاب یک پزشکی که درای مجوز است و در این کار تحخصص دارد.
- انتخاب یک محل معتبر و مجرب و تمیز
تفاوت لیزر خط بیکینی با لیزر برزیلی:
بسیاری از افراد فرق بین لیزر خط بیکینی و لیزر برزیلی را نمی دانند البته که این دو روش تاذ حدودی همانند هم هستند
- لیزر برزیلی: در این نوع از لیزر قسمت های بیشتری از ناحیه ی انتخاب شده درمان می شو. برای مثال قسمت هایی مانند خط باسن و لبه های واژن. اگر فرد بخواهد که لیزر برزیلی انجام دهد باید به طور کامل برهنه شود
- لیزر خط بیکینی: قسمی که خارج از خط شرت است را خط بیکینی می گویند. لیزر خط بیکینی حدودا 3 سانت از این قسمت را کاور می کند و آن را به طور کامل تمیز می کند. این روش با وجود لباس هم صورت می گیرد.
چند جلسه برای لیزر بیکینی کافی است؟
حدودا بعد از جلسات شش تا هشتم موها بسیار ضعیف و نازک می شوند و گاهی هم به طور کامل از بین می رود، البته این بستگی به نوع پوست و موی قسمتی که می خواهید آن را لیزر کنید هم دارد. برای مثال لیزر قسمت صورت جلسات بیشتری طول می کشد اما باید ذکر کرد تعداد جلسات بستگی به خود فرد دارد. برای مثال ممکن است بریا یک فرد پج جلسه کافی باشد و برای فردی دیگری هشت جلسه مناسب باشد.
برای لیزر قسمت بیکینی حدودا شش تا هشت جلسه کافی است زیرا لیزر این قسمت از بی دردسر و آسان ترین لیزر ها است که هر جلسه از آن حدودا نیم ساعت زمان می برد و تکرار جلسه ی بعد از آن حدودا یک ماه به یک ماه است. آناژن و کاتاژن و تلوژن از مرحله های رشد مو هستند. انجام لیزر در صورتی خوب و مناسب است که که فولیکول ریشه ی مو در مرحله ی آناژن باشد. دلیل ادامه دادن جلسات لیزر این است که همه ی ریشه های مو ها به مرحله ی آناژن برسد. اصولا بعد از دو جلسه مو ها از ریشه نازک و ضعیف می شوند.
لیزر بیکینی باعث تیره شدن پوست می شود یا خیر؟
انجام این لیزر باعث تغییر رنگ پوست نمی شود اما اگر فرد دارای پوست روشن باشد باعث می شود لکه هایی بر روی ناحیه ای که لیزر شده است به وجود بی آید که بعد از چند روز از بین می رود. لیزر نمی تواند پوست را تغییر دهد بلکه تغییر رنگ آن هنگامی زمانی رخ می دهد که در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرید
کلام آخر
از شما دوستان و همراهان گرامی برای مطالعه کردن این مقاله بسیار سپاس گذاریم، در صورت داشتن نظر و یا پیشنهاد می توانید آن را در کامنت ها با ما در میان بگذارید.