عمل لیپوماتیک شکم و پهلو یکی از پرطرفدارترین عمل های زیبایی است. کسانی که با کمک ورزش و رژیم غذایی افزایش وزن داشتند اما نتوانستند از چربی هایی که در شکم و پهلوی خود دارند خلاص شوند عمل لیپوماتیک شکم و پهلو یکی از گزینه‌های مناسب برای این کار است. امروزه بسیاری از افراد با مشکل چاقی روبرو هستند که مصرف غذاهای فست فود و نوشابه های گازدار باعث افزایش چاقی می شود. ۳۰ درصد نوجوانان به چاقی مبتلا هستند که این اتفاق در زنان بیشتر از مردان است و ۴۰ درصد مرگ و میر ها به دلیل عوارض چاقی است که باعث دیابت و انواع سرطان ها، بیماری های تنفسی می شود. بعضی از افراد بیش از حد چاق هستند و نمی‌توانند وزن خود را در حالت تعادل نگه دارند به همین دلیل باید به جراحی های تهاجمی روی بیاورند.
چاقی باعث افزایش اندام هایی مانند شکم و پهلو می شود که ما در این مقاله سعی داریم شما را با لیپوماتیک شکم و پهلو آشنا کنیم.

 

لیپوماتیک چیست؟

لیپوماتیک نوعی لیپوساکشن است که درد و عوارض کمی دارد که این جراحی خارج کردن بافت‌های چربی اضافه از زیر پوست و لاغر کردن اندام های بدن است. لیپوماتیک برای بخش‌های مختلف بدن از جمله ران،دست، شکم، پهلو، پشت، باسن، سینه، گردن و صورت انجام می دهند که بعد از کشیدن چربی کمی افتادگی و شل شدگی در پوست مشاهده می شود که برای رفع این عوارض عمل جراحی لیفت انجام می شود. عمل لیپوماتیک عملی است برای خلاص شدن از شر چربی های اضافه بدن که با استفاده از لیپوماتیک چربی هایی که در بدن جمع شده‌اند توسط دستگاه لیپوماتیک برداشته می‌شود و به صورت محلولی از چربی از بدن خارج می شود این محلول در چربی قابلیت تزریق یا ترانسفر به قسمت دیگری از بدن را هم دارد که در بعضی از اوقات مراجعه کنندگان عمل لیپوماتیک برای انتقال چربی از ناحیه به ناحیه دیگر استفاده می‌کنند که به این عمل لیپوترانسفر میگویند.
به عمل لیپوماتیک و دیگر جراحی‌های پلاستیک پیکر تراشی هم می‌گویند چون که با برداشتن چربی اضافی از یک ناحیه و تزریق آن به ناحیه دیگر بدن و انجام لیفت و برداشتن پوست اضافه فرم بدن و اندام ها به شکلی که افراد می‌خواهند انجام می شود. در عمل لیپوماتیک برش‌های کوچکی در ناحیه شکم، اطراف ناف، پهلو ها و یا حتی پشت ایجاد می شود و لوله مخصوصی به زیر پوست برده می‌شود تا چربی ها را بیرون بکشد این برش‌ها به طول ۲ تا ۵ میلی‌متر خواهد بود به همین خاطر درد و خونریزی بسیار کمی دارد و خطر عفونت بسیار کم است.
عمل لیپوماتیک همان عمل لیپوساکشن است که با دستگاه های پیشرفته و با جدیدترین شیوه ها انجام می شود. دستگاه لیپوماتیک یک پمپ یا کمپرسور هوا دارد که هوای پرفشار تولید می‌کند و با جریان هوا بخش های مکانیکی لوله ای که وارد بدن می شود حرکت می کند که به این لوله کانولا می گویند. کانولا پس از ورود به زیر پوست با حرکت های چرخشی و دورانی و به سمت جلو عقب و بالا پایین یک مسیر مارپیچی در بین بافت های چربی را طی می کند که با این حرکت ها و چرخش ها بافت های چربی به ذره های ریزی تبدیل می شوند و در نوک کانولا سوراخ هایی برای مکش چربی وجود دارد که چربی ها را به بیرون می کشد و درون مخزن های مخصوصی اسپری می کند که از این چربی ها می توان برای تزریق به دیگر ناحیه های بدن استفاده کرد.

 

 

تفاوت عمل لیپوماتیک و لیپوساکشن چیست؟

عمل لیپوماتیک یک روش پیشرفته تر از روش های قدیمی تر لیپوساکشن است در عمل لیپوساکشن به روش های مختلف بافت های چربی تخریب می‌شد تا بیرون کشیده شود مثلاً بافت چربی با کمک گرما سوزانده می شد و زیر پوست تخلیه می شد به همین خاطر از این چربی برای تزریق به دیگر نقاط بدن استفاده نمی کردند اما در عمل لیپوماتیک بافت های چربی با حرکت های فیزیکی ریز می شوند و دوباره قابل استفاده هستند همچنین در دستگاه های لیپوماتیک با کمک امواج التراسونیک بافت های چربی خرد می شوند و پوست و چربی باقی مانده در زیر آن بعد از عمل یک دست است. یک دستی و یکنواختی پوست بعد از جراحی و نداشتن برآمدگی یکی از نتیجه های عمل لیپوماتیک نسبت به روشهای قدیمی تر لیپوساکشن که بسیار رضایت بخش تر است. در عمل لیپوماتیک لیفت اندام بدن و شکل دادن به پوست بسیار راحت تر است، آمبولی چربی در این روش کم است، تورم و ترشحات بعد از عمل بسیار کاهش می‌یابد، خستگی و کوفتگی عمل لیپوماتیک هم کمتر از روش‌های لیپوساکشن است و دوره نقاهت بسیار کوتاه و بین ۳ تا ۷ روز است.

عمل لیپوماتیک چگونه صورت می گیرد؟

لیپوماتیک سلول های چربی به روش فیزیکی و توسط حرکات کانولا به صورت امولسیون در می آید و توسط دستگاه لیپوماتیک از بدن خارج می شود. مشکلات لیپوماتیک کمتر از مشکلات لیپوساکشن است و سیستم ایمنی لیپوماتیک کار حفاظت از بافت های بدن را انجام می دهند.
لیپوماتیک روشی است برای برداشتن غیرتهاجمی بافته چربی از بدن که در این عمل پزشک از طریق دستگاهی که با حرکات لرزشی لوله‌ای به نام کانولا سلول های چربی را به روش غیر لیزری و حرارتی خارج می کند. لیپوماتیک از لیپوساکشن ایمن تر است و عفونت کمتری ایجاد می کند زیرا محافظت از اعصاب رگ های خونی و ماهیچه ها در روش لیپوماتیک از لیپوساکشن بیشتر است. در روش لیپوماتیک هدف تغییر سایت فرم و حجم در نقطه خاصی از بدن است ولی در روش لیپوساکشن هدف کم کردن وزن است این روش ناحیه هایی که دارای توده چربی هستند را تراشیده و چربی انباشته شده برداشته می‌شود و سوزانده نمی‌شود.
ارتعاش در روش لیپوماتیک باعث می شود تا چربی ها نسوزد و بافت و سلول های چربی با کمترین آسیب از زیر پوست بیرون بیاید که با این روش افراد می توانند کاهش سایز شکم و پهلو ها را با تزریق چربی به سینه و سایز بزرگ و فرم بهتری به باسن خود بدهند.

 

عمل لیپوماتیک برای چه قسمت هایی از بدن مناسب است؟

در اکثر قسمت های بدن می توان از عمل لیپوماتیک استفاده کرد که لیپوماتیک شکم و پهلو از رایج‌ترین آن ها است که از عمل لیپوماتیک برای کاهش سایز و چربی در ناحیه پشت کمر، بازو، فیل های کمر، بغل باسن، باسن، ران، صورت، غبغب استفاده می شود که با چند نمونه از آن ها آشنا می شویم.

لیپوماتیک شکم : چربی ها چی زیادی در ناحیه شکم وجود دارد به همین دلیل لیپوماتیک شکم یکی از پرطرفدارترین عمل ها است. لیپوماتیک شکم با یک موتور بادی انجام می‌شود که با هوای فشرده چرخش و ارتعاش را به لوله کانولا فراهم می کند یک مسیر مارپیچ ایجاد می‌شود که بافت چربی را به ذرات کوچک تبدیل می کند. در روش لیپوماتیک شکم از یک میله فلزی به نام کانولا استفاده می‌شود که این میله بعد از ورود به منافذ چربی، چربی ها را بیرون می کشد و باعث لیفت پوست می شود قدرت لیفت بسیار زیاد است و بعد از جراحی جای برش یا بخیه وجود ندارد.
روش لیپوماتیک شکم یکی از ایمن ترین روش ها برای لاغری است دستگاه لیپوماتیک دارای حساسیت بالایی است که در زمان کوتاه می تواند اندام شما را به اندام دلخواهتان تبدیل کند.

لیپوماتیک پهلو : لیپوماتیک پهلو یک روش مناسب برای لاغری شکم، پهلو، ران، اطراف ران، ناحیه پشت و بازو شناخته شده است. لیپوماتیک یک دستگاه قدرتمند است که می تواند با سرعت و بدون آسیب رساندن بافت های چربی را از زیر پوست بیرون بیاورد. لیپوماتیک باعث می شود که چربی هایی که روی هم انباشته شده اند برداشته شود و فرد به اندام ایده آل خود برسد. این روش موفق بوده و عوارض کمتری داشته است ولی لیپوماتیک پهلوها از روش‌های بدون درد و خونریزی است.

لیپوماتیک بازو : لیپوماتیک بازو برای اضافه وزن و تخلیه چربی ها نیست زیرا برای کوچک کردن قسمتی از بدن است تا افراد به تناسب اندام دلخواه خود برسند و لیپوماتیک بازو یکی از مواردی است که تاثیر در اندام های بالاتنه دارد. برخی از این ناحیه ها دارای بافت های سخت هستند که یکی از این نواحی بازوها هستند که در بعضی از موارد افراد با انجام تمرینات سخت ورزشی نمی توانند به تناسب اندام و اندام ایده آل خود برسند در چنین مواقعی نیاز به لیپوماتیک دارند.
بعضی از افراد دارای بازوهای بزرگ و پر چربی هستند که می تواند برای آن ها آزار دهنده باشد و با انجام تمرینات سخت بازو و یا گرفتن رژیم های سخت نمی توانند این چربی ها را از بین ببرند به همین دلیل باید به دنبال راه‌هایی برای آب کردن این چربی ها باشند. جراحی لیپوماتیک بازو بدون درد، برش و بخیه است و با بی حسی و بیهوشی انجام می‌شود و در یک جلسه می توان میزان زیادی از چربی های این ناحیه را بیرون کشید و به بازوها فرم داد.

لیپوماتیک ران : لیپوماتیک ران یکی از محبوبترین جراحی های زیبایی است که بیمار پس از رعایت رژیم غذایی و انجام تمرینات ورزشی نمی‌تواند به نتیجه دلخواه خود برسد و دست به انجام لیپوماتیک می‌زند. پایین تنه بزرگتر از بالاتنه است و بیشتر زنان در این ناحیه دچار چاقی هستند که تعداد زیادی از زنان از این ظاهر راضی هستند اما بعضی رضایت ندارند و از وضعیت ران ها و پایین تنه خود رنج می برند.
به کمک لیپوماتیک می توان چربی های اضافی در ران را از بین برد و ظاهر زیبا را به وجود آورد. چاقی در قسمت ران می تواند مشکلات زیادی از جمله ساییدگی پوست این ناحیه ایجاد کند و حتی در راه رفتن افراد تاثیر بگذارد.
قسمت های خارج ران نسبت به قسمت های داخلی چربی‌های بیشتری جمع می‌شود و برای رفع این چربی ها و کاهش حجم ران و زیباتر شدن ظاهر آن باید تغییراتی در آن ایجاد کرد که از جمله این تغییرات از بین بردن چربی های ران است که این چربی ها فقط با عمل لیپوماتیک انجام می شود.

عوارض عمل لیپوماتیک چیست

لیپوماتیک دارای عوارضی است که باید از آن مطلع شوید که در ادامه با این عوارض آشنا می شویم.

  • از عوارض لیپوماتیک می‌توان به تکان‌های دست به مدت زیاد و خستگی پزشک اشاره کرد اما در عمل لیپوساکشن ارتعاشی وجود ندارد. یکی از عوارض و مشکلات لیپوماتیک ارتعاش و طولانی شدن زمان عمل و خستگی پزشکی است اگر ارتعاشات عمل لیپوماتیک کنترل نشود می تواند ضرباتی به جراح و بیمار وارد کند و خطر آمبولی چربی در این روش بیشتر از ساکشن است.
  • از عوارض لیپوماتیک التهاب و تورم در ناحیه ای است که عمل انجام شده است.
    عفونت در عمل لیپوماتیک بسیار کم است اما ممکن است بعد از عمل دچار عفونت در آن ناحیه شد.
  • یکی از عوارض عمل لیپوماتیک شکم و پهلو کبودی در ناحیه شکم و پهلو است.
    بعضی از افراد به داروهای بی حس کننده حساسیت دارند به همین دلیل قبل از عمل لیپوماتیک حتما مشکلات خود را با پزشک مطرح کنید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید یا بیماری خاصی دارید قبل از انجام عمل لیپوماتیک شکم و پهلو به پزشک خود اطلاع دهید.
  • یکی دیگر از عوارض عمل لیپوماتیک خارش در ناحیه ای است که عمل انجام شده که بیمار نباید در خراش دادن این ناحیه زیاده روی کنند.
  •  از عوارض عمل لیپوماتیک شکم و پهلو، سرگیجه و بی حالی است.

مراقبت های بعد از عمل لیپوماتیک شکم و پهلو

  • بعد از انجام عمل لیپوماتیک شکم و پهلو به مقدار کافی آب و مایعات مصرف کنید و از نوشیدن نوشیدنی های الکلی به مدت ۴۸ ساعت خودداری کنید.
  • از فعالیت های سنگین و ورزش پرهیز کنید.
  • اگر احساس کردید که بعد از انجام عمل لیپوماتیک شکم و پهلو هنوز پوست شما شل است از نشستن به صورت ۹۰ درجه خودداری کنید.
  • بعد از انجام عمل لیپوماتیک به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت محل بریدگی را تمیز نگه دارید و آن را با آب و صابون شستشو دهید.

 

دستگاه لیپوماتیک : دستگاه لیپوماتیک یک کمپرسور دارد کمپرسور هوای فشرده را به لوله کانولا انتقال می‌دهد این دوره با حالت ارتعاشی و سریع زیر پوست در ورزش‌هایی به صورت سه بعدی ایجاد می‌کند تا سلولهای چربی شکسته شود. سوراخی که برای ورود لوله کانولا استفاده می شود سه میلی متر است تا با این روش امواج اینفراسونیک می‌شود و سلول‌های چربی زیر پوست تخریب می‌شود و چربی شل شده و به خارج بدن انتقال پیدا می‌کند و کشیده می‌شود این دستگاه به صورت فیزیکی عمل تخریب را انجام می دهد.

کلام آخر

قبل از انجام عمل لیپوماتیک شکم و پهلو از افرادی که این عمل را انجام دادند و از پزشکان متخصص مشاوره بگیرید و با آگاهی کامل دست به انجام این عمل بزنید. ممنون که تا ادامه این مطلب همراه ما بودید. پیشنهادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مراحل کاشت ابرو
نوشتهٔ بعدی
هزینه عمل کاشت مو

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.