ما در این مقاله سعی داریم شما را با عوارض کاشت ابرو آشنا کنیم. ابرو یک بخش مهم و پرطرفدار در صورت است که باعث زیبایی صورت می شود که امروزه کندن اختیاری ابروها برای نازک کردن پهنای ابرو و یا تاتو ابرو که از عوامل از دست دادن ابرو است از کاشت ابرو و مو طبیعی که بسیار رواج پیدا کرده است استفاده می کنند. بعضی از افراد به دلیل سن و یا مصرف برخی از داروهای خاص ابروهایشان دچار ریزش ابرو می شود. که این روش مانند روش هایی دیگر مزایا و معایبی دارد که ما سعی داریم در این مقاله شما را با عوارض کاشت ابرو بیشتر آشنا کنیم.

کاشت ابرو چیست ؟

کاشت ابرو برای کسانی که ابرو های کمی دارند و یا کسانی که می خواهند ابرو های پر پشت تری داشته باشند استفاده می شود که در این روش از موهایی که در سر شما وجود دارد برای این کار استفاده می کنند و پیوند می زنند که می تواند به صورت طبیعی باشد و شما به نتیجه دلخواه خود برسید. این روش نسبت به روش های دیگر بدون درد است که باعث تغییر ابروی شما می شود.

کاشت ابرو چیست ؟

عوارض کاشت ابرو

  • قرمزی پوست : بعد از انجام کاشت ابرو به مدت 3 تا 4 روز ممکن است پوست ابرو قرمز شود و لکه ها و جوش های ریزی دیده شود که بعد از چند روز از بین می روند و پوست به حالت عادی بر می گردد. اگر این قرمزی ادامه داشت حتما با پزشک خود در میان بگذارید.
  • خونریزی : یکی از عوارض کاشت ابرو خونریزی بعد از عمل است که این امر طبیعی است. قبل از انجام کاشت ابرو از مصرف داروهای که خون را رقیق می کند خودداری کنید. گاهی اوقات با رعایت نکردن و استفاده از داروها و قرص ها ممکن است بعد از انجام کاشت دچار خون ریزی شوید اگر این اتفاق افتاد با گاز استریل یا یک پارچه تمیز به آرامی آن محل را فشار دهید تا از خونریزی جلوگیری کنید اگر با این کار خونریزی متوقف نشد با پزشک خود مشورت کنید.
  • تورم : تورم یک دیگر از عوارض کاشت ابرو است. بعد از انجام این عمل سعی کنید به مدت چند دقیقه خم نشوید و برداشت وسایل سنگین، تند راه رفتن و دویدن و یا ورزش کردن خودداری کنید و برای کاهش تورم از کمپرس گرم استفاده کنید.
  • خارش : خارش هم یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو است. پس از انجام کاشت ممکن است ابروی شما به خارش بیفتد که شما باید از دست زدن و خاراندن برای کاهش خارش جلوگیری کنید. برای کاهش خارش از کمپرس سرد استفاده کنید تا بهبود یابد. اگر خارش ادامه داشت می توانید با دستور پزشک از قرص آنتی هیستامین استفاده کنید.
  • پوسته پوسته شدن : پوسته پوسته شدن ابرو بعد از کاشت یکی از عوارض کاشت ابرو است که امری طبیعی است که بعد از گذشت چند روز برطرف می شود اگر پوسته پوسته شدن ابروها ادامه داشت می توانید از ژل آلوئه ورا برای کاهش آن جلوگیری کنید.
  • بی حسی : از داروهای بی حسی برای کاهش درد استفاده می کنند که عوارض بی حسی بعد از گذشت چند روز از بین می رود و به حالت اولیه بر می گردید.
  • عفونت : یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو عفونت است که برای جلوگیری از عفونت از آنتی بیوتیک ها استفاده کنید که استفاده از این داروها باید با دستور پزشک انجام شود.
  • رشد سریع : ابروهای پیوند شده نسبت به ابروهای طبیعی سریع تر رشد می کنند به همین دلیل فرد باید ابرو های خود را مرتب کند تا ظاهر نامناسبی نداشته باشد.

نکات مهم کاشت ابرو :

برای کاشت ابرو ابتدا باید ابرو را به سه قسمت تقسیم کنیم :

  • تاج ابرو : تاج ابرو ها باید موها با زاویه مناسب و رو به بالا خوابانده شود.
  • بدنه ابرو : در بدنه ابرو از سمت تاج ابرو به دم ابرو باید زاویه خواباندن موها کاهش یابد طوری که موها با زاویه صفر درجه در پوست کاشته شود و همچمین موهایی که برای کاشت ابرو استفاده می شود باید قطری مناسب با موهای ابرو داشته باشد.
  • دم ابرو : قطر کاشت موها در ابرو باید کوچک باشد و اگر بزرگ باشد خروجی موهای ابرو ضخیم و غیر طبیعی می شود. باید محل موهایی که می خواهد کاشته شود نزدیک به هم و پر تراکم باشد که پوست زیر موهای ابرو مشخص نشود.

نکات مهم کاشت ابرو

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

بعد از کاشت ابرو عوارض هایی به وجود می آید که برای جلوگیری از آن ها باید مراقبت هایی را انجام دهیم که انجام این مراقبت ها می تواند از این عوارض بکاهد.

  • پس از کاشت ابرو از داروهایی استفاده می شود که این داروها باعث افزایش اشتها می شود که برای جلوگیری از این عوارض می توان از رژیم تغذیه ای استفاده کرد.
  • بعد از کاشت ابرو ممکن است ابرو پوسته پوسته شود که برای جلوگیری از این عوارض می توان بعد از 7 روز آن را به آرامی بسابید.
  • بعد از کاشت ابرو هر روز ابروهای خود را با آب و صابون شست و شو دهید.
  • بعد از کاشت برای جلوگیری از عفونت و عوارض دیگر روی ابرو را با نوار پانسمان می پوشانند که بعد از 24 ساعت این پانسمان توسط خود پزشک برداشته می شود و فرد باید از برداشت خود سرانه آن جلوگیری کند.

چه کسانی می توانند کاشت ابرو انجام دهند ؟ 

کاشت ابرو برای کسانی توصیه می شود که :

  • قسمتی از ابروی آن ها ریزش کرده و رویشی نداشته است.
  • در قسمتی از ابرویشان خط شکستگی وجود داشته باشد.
  • ابرو آن های کم پشت باشد.

کاشت ابرو در چه موقعیت هایی مناسب است ؟ 

  • برای کسانی که در اثر سوختگی و یا زخم و جتی بخیه ابرو مقداری از ابرو هایشان را از دست دادند و برای ترمیم این کار می توانند از کاشت ابرو استفاده کنند.
  • کسانی که ابروهایی کم پشت دارند و رنج می برند می توانند از روش کاشت ابرو استفاده کنند که بهترین راه برای پر پشت کردن ابروها است.
  • افرادی که به دلیل های خاص و یا در اثر زخم و ابروی خود را از دست دادند بهترین روش کاشت ابرو است.
  • خانم هایی که قبلا از روش تاتو استفاده کردند و راضی نبودند و یا از ظاهر آن خسته شدند می توانند برای تغییر شکل ظاهر ابروهای خود از کاشت ابرو استفاده کنند.

کاشت ابرو چه نتایجی دارد ؟

نتیجه کاشت ابرو دائمی است و سریع به نتیجه می رسید. در کاشت FUF نتیجه در عرض 12 ماه دبه دست می آید که برای کاشت ابرو نتیجه کامل در زمان کمتری به دست می آید اما هنوز چند ماه طول می کشد. همانطور که گفتیم کاشت مو در سه مرحله رشد می کند که اگر بعد از کاشت ابرو شاهد ریزش ابرو های خود بودید بدانید که این امر طبیعی است. پس از کاشت مو آن را مرتب کنید تا ظاهر مناسب تری داشته باشد.

کاشت ابرو چه نتایجی دارد ؟

انواع کاشت ابرو

کاشت ابرو روش هایی دارد که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شوید.

روش FUE : این روش، روشی دقیق برای کاشت ابرو است که فولیکول ها به صورت جدا از ناحیه ای که برای ابرو مناسب است تشخیص داده شده جدا می شود و درون حفره هایی که در ابرو ایجاد شده قرار داده می شود. در این روش موها حالت طبیعی تری دارد و از پوست سر، سینه، پا، دست برای ابرو استفاده می کنند که این روش 8 ماه زمان می برد تا ظاهر ابرو طبیعی به نظر برسد.

روش FIT : این روش شباهت زیادی به  روش FUE دارد که گروهی از فولیکول های مشخص مو ایزوله شده و با احتیاط از تیغه جراحی برداشته می شود. این واحدهای فولیکولی در برش های ریزی که در ابرو ایجاده شده قرار می گیرد. این روش نیازی به بانداژ کردن ندارد و بعد از خوب شدن اثری از زخم نیست. از عیب های این روش این است که وابسته به نوع پوست و نوع مو تا 50 درصد فولیکول های کاشت شده است که ممکن است از بین برود.

روش DHI : این روش از لحاظ استخراج مو تفاوتی با روش FUE ندارد اما کاشت مو با استفاده از ابزار مخصوص صورت می‌گیرد. در ۳ روش گذشته فولیکول های مو پس از استخراج درون حفره هایی به قطر ۱ میلی متر قرار می‌گیرند و عمق، جهت و زاویه خواب مو به سختی قابل کنترل است، اما در این روش با استفاده از ابزار مخصوص عمق، جهت و زاویه خواب مو قابل کنترل است. علاوه بر این در این روش تمامی مراحل توسط پزشک متخصص انجام می‌شود، تا هم مو ظاهر طبیعی تری داشته باشد و هم درد و زخم و عفونت احتمالی حاصل از جراحی به حداقل برسد. عوارض احتمالی این روش مشابه روش FUE است.

روش SUT : در این روش که جدیدتر از روش های FIT، FUT و FIT است عملیات برداشت و کاشت مو به صورت خودکار توسط دستگاه صورت می‌گیرد. در این روش نحوه برداشت و کاشت مو شبیه روش FIT است اما با توجه به خودکار بودن آن هیچ عمل جراحی و به تبع زخم و خونریزی در این روش مشاهده نمی‌شود. میزان هدر رفتن فولیکول‌های مو در این روش کمتر از ۱درصد است. در روش SUT متقاضی بیهوش نشده و تنها از بی حسی موضعی برای کاشت مو استفاده می‌شود. جراحی و برداشت لایه های پوستی نیز در این روش صورت نمی‌گیرد.

جهت دریافت مشاوره از کلینیک زیبایی پری سیما و اطلاع از هزینه کاشت ابرو با ما تماس بگیرید .

کلام آخر 

قبل از انجام کاشت ابرو با افراد متخصص مشورت کنید و با آگاهی دست به انجام این کار بزنید. ممنون که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید. پیشنهادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

نوشتهٔ پیشین
عوارض لیپوماتیک
نوشتهٔ بعدی
قیمت پیکر تراشی شکم

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.